Můj kousek štěstí

Eva Holubová: Vrací se do míst, kde jí šlo o život

Jižní Itálii Eva Holubová miluje tak, že si zde pořídila nemovitost. Pravidelně sem jezdí a zažívá kouzelné chvíle odpočinku, které ji paradoxně málem připravily o život.

Zbožňuje, tak jako většina z nás, koupání v moři, přiznává však, že nyní už cítí ke slané vodě ohromný respekt. Ten jí během minulé sezony chyběl, a tak se muselo stát to, co se stalo. Teprve teď se odhodlala přiznat, že jí šlo během plavání v moři o život.

Skutečně se topila, naštěstí si toho všiml partner její dcery a zachránil jí život. "Vyrval mě z náručí smrti," připouští herečka na sociální síti. Po onom hrůzném zážitku byla přesvědčena, že už jí do mořské vody nikdo nedostane.

Uplynul rok, přišlo léto, a lehkomyslná brunetka se vrátila na "místo činu". Vychutnává si koupání přesně v těch nebezpečných místech, kde málem přišla o život, pyšná na to, že se jí podařilo překonat strach.

"Plním svých tisíc temp za den," ujišťuje fanoušky. Herečka se totiž rozhodla během léta zhubnout, trpí pocitem, že zase už přibrala. Tvrdí, že má místo břicha batoh, kterého se na dovolené musí zbavit stůj co stůj.

Ruku na srdce: Je to ale rozumné? Bude-li tvrdohlavě plavat až do vysílení, může se opět dostat do nebezpečné situace. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden