Můj kousek štěstí

Eva Josefíková: Hrůzou bez sebe z Kramára?

Maroš Kramár (61) jednoho večera ulehne vedle Veroniky Arichtevy (34), ráno se probudí po boku Evy Josefíkové. Tak proběhla v seriálu Slunečná výměna těhotné Arichtevy za krásnou Josefíkovou, která teď místo kolegyně, jež brzy porodí, hraje lstivou dýdžejku Denisku, do níž se Kramár v seriálu bláznivě zamiluje.


Křehká tmavovláska Josefíková roli, byť zápornou, ráda přijala, neboť Slunečná je velký seriálový hit a herci inkasují pohádkové honoráře. Jenomže, jak se říká, každá legrace něco stojí.

O slovenském herci je známo, že rád podléhá ženskému půvabu, a lze říci, že role bohatého podnikatele Johna je mu blízká, protože také John je velký svůdník. A na Kramára už byly různé stížnosti, několik bojovnic za práva žen si třeba všimlo, že pořad televize JOJ nechal během závěrečných titulků záběr, kdy herec hladí maskérku po zadku.

Co tedy čeká spanilou mladou Evu, s níž bude smilník uléhat do postele, neboť to předepisuje scénář? Tmavovláska by si měla říct o vyšší honorář než o „pouhých“ standardních patnáct tisíc korun za natáčecí den.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden