Můj kousek štěstí

Eva Josefíková: Novou hvězdou Slunečné

Ke střídání dochází v seriálu Slunečná. Namísto těhotné Veroniky Arichtevy (34) teď bude ve Slunečné zářit půvabná Eva Josefíková, které se také někdy říká druhá Libuška Šafránková – je totiž legendární Popelce hodně podobná.


Výměnou budou diváci zcela jistě upřímně překvapeni. Jak známo, dýdžejka Denisa, kterou představovala Arichteva, sváděla bohatého Jana „Johna“ Linharta v podání Maroše Kramára (61).

To budete koukat: večer půjde s Kramárem do postele Arichteva a ten se ráno vzbudí vedle Josefíkové. „Zalehne taková oplácaná Denisa a vyleze totálně hubená a nádherná Denisa. Bude to hezký a přijde mi to zábavný,“ s pobavením a sebeironií konstatuje Veronika Arichteva. „Já jsem byla rozhodně překvapená.

Když vám v jeden podvečer v době korony přijde takový telefon a ráno je to celé domluvené a hotové. Byla to rychlovka,“ komentuje situaci Eva Josefíková. Kramár je šťastlivec, když je mu umožněno chodit spát a probouzet se vedle mladých krásných žen. Doufejme, že je nebude obtěžovat – však víme, že byl slovenskou novinářkou označen za nemravu, neboť sahal maskérce televizního pořadu na zadek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden