Moje šťastná hvězda

Eva Josefíková: Odhodí stydlivost a svlékne se

Známá česká herečka působila vždy velmi nevinně. Nicméně Eva Josefíková (28), kterou můžete znát ze seriálu Tátové na tahu, není vůbec taková, jaká se prezentuje. Mnoho lidí by čekalo, že právě Evě budou dělat nahé filmové scény problém, protože je přeci ohromně stydlivá.

Opak je ale pravdou, Eva se totiž před kamerou svlékne moc ráda. Dokonce pronesla, že nahota jí dělá dobře a neohání se ani klasickou formulkou hereček, které tvrdí, že když jde o umění, svlékání jim nevadí.

Přítel zuří

Křivky na to Eva nepochybně má. To však nejlépe ví její přítel. Jeho identitu herečka přísně tají, ale jejich přátelé prozradili, že se mu záliba jeho milé vůbec nelíbí. Musí ovšem chápat, že to je součástí její práce. Eva se vždy seznamovala při práci, takže má opravdu důvod k obavám.

Není stydlivá

Žárlivost partnera ale herečku netrápí. Doposud chtěla být Eva stále za milou něžnou dívenku, která stojí jen o charakterní role. Zdá se ale, že konečně dospěla. Jistě se jí teď nabídky na spolupráci jen pohrnou. Neodnese to však její vztah?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden