Můj kousek štěstí

Eva Perkausová: Hořce pláče kvůli bulváru

Už ani neví, kam jít dál. Tak se vyjádřila Eva Perkausová (24), která po boku Romana Šebrle (43) moderuje hlavní zpravodajství na Primě. Kráska má pocit, že navzdory útlému věku toho dosáhla tolik, že ani není kam se posunovat.

Předtím zářila v pořadu o celebritách, teď se přestěhovala do úplně jiného světa, a to politiky a ekonomiky. Přiznává, že to vše je pro ni španělská vesnice. "Politiku jsem nestíhala sledovat, k mé práci to nebylo zapotření.

Nyní se snažím mezery, které mám, dohánět," říká atraktivní blondýna, která se učí základní věci, jak se říká, za pochodu. Má napilno. Navštěvuje i lekce rétoriky a snaží se mírnit svůj temperament, který využila v pořadu o celebritách, zatímco v hlavním zpravodajství vítaný není.

Nelze se tu smát od ucha v uchu dokonce ani v případě, kdy je zpráva pozitivní. Vrásky jí přidělávají bulvární novináři. Nechala se slyšet, že kvůli bulváru i často plakala. Nejhorší je, když se média trefují do její rodiny.

Útoky na sebe by psychicky zvládla, ale jakmile se jedná o rodinu, cítí se blondýnka bídně. "Vše by mělo mít své hranice," říká smutně. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden