Moje sladké tajemství

Eva Perkausová: Lepí se zásadně jen na boháče!

Otec se topil v penězích. Hledá proto boháče?

Svůdná blonďatá moderátorka TOP STARU Eva Perkausová (23) je zatraceně temperamentní a do všeho jde po hlavě. Nejvíce do vztahů s bohatými a staršími muži. A my víme, proč to dělá!

Každý si v životě prožil své a jinak tomu není ani u sexy dračice Evy Perkausové (23), která miluje bohaté muže bez ohledu na jejich věk. Zdá se, že nejdůležitější je pro ní jejich nabitá peněženka. I když slovo “zlatokopka” se jí nelíbí, na svém seznamu mužů má taková jména jako obchodník s luxusními auty, Antonín Charouz (62), se kterým byla celé tři roky, producent a mecenáš Pavel Pásek (49) nebo režisér Adrian Stojkov (47).

Muže ráda provokuje. A má čím!

Téhle blonďaté krásce se zkrátka líbí život v luxusu a touží po tom, být neustále ve středu mužské pozornosti. Ale proč se zaměřila na starší chlapy? I to má svůj důvod. Problémy s rodiči Za Evininým nezřízeným postojem k životu zřejmě můžou vzpomínky z dětství.

Se svým otcem Ladislavem.

Její rodiče se rozvedli, když byla malá, a ve svých hádkách a sporech ji používali jako rukojmí. Místo svého táty a mužského vzoru, ke kterému by měla vzhlížet, měla Eva před sebou chlapíka, který neustále odcházel a nikdy s ní nebyl, když ho potřebovala.

Pásek je starší o šestadvacet let.

Jediné, čeho měl její otec vždycky dost, byly peníze. Otec Ladislav Perkaus (64) totiž prý býval za totality vyhlášeným pražským vekslákem. Film Bony a klid měl být údajně natočen podle něj! A nejen to. Měl štěstí i v divokých devadesátých letech, kdy mnoho lidí z podsvětí skončilo.

Pro její skvělé tělo by muži vraždili.

On se vezl dál. „Topil jsem se v penězích. Takových sedmdesát, osmdesát milionů, jsem prostě měl,“ doznal on sám. I tato zkušenost určitě měla vliv na Evino vnímání peněz jako samozřejmosti. Těžký rozvod Eva si dodnes živě vzpomíná na rozvod rodičů.

S Petrem Vágnerem tvořila moderátorskou dvojici.

Bylo jí 14 let, začínala puberta. “Vzpomínám na nešťastnou mámu a jak jsem byla smutná, že jí nemůžu pomoct,“ vypráví Eva. Jednoho dne táta zmizel. Nedostatek mužské lásky si tak Eva teď zřejmě kompenzuje střídáním starších a bohatých mužů. Naposledy se nechávala hýčkat movitým balkánským podnikatelem Ivanem, jenže kdo ví, jak je to dnes? Přijde další, movitější a jiskra hned přeskočí. Láska k penězům si nedá poručit. Sami jsme zvědaví, čí kreditka přijde na řadu teď!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden