Moje šťastná hvězda

Eva Perkausová: Nemůže sestře přijít na jméno

O sesterské lásce se v tomto případě mluvit rozhodně nedá. Moderátorka EVA PERKAUSOVÁ (25) nemá se svou starší sestrou MONIKOU (45) zrovna nejlepší vztah.

Jedna o druhé neřekne dobrého slova, naopak po sobě jen neustále házejí špínu. Moderátorka Eva Perkausová (25) svou sestru Moniku (45) příliš v lásce nemá. Prý si už odmala nerozuměly, mají totiž stejného otce, ale maminku má každá jinou.

S tím ale rázná Monika nesouhlasí a na adresu své sestry tvrdí, že to ona si může za to, jak to mezi nimi teď je. Perkausová totiž v minulosti sbalila jejího exmanžela a tím bodla své sestře kudlu do zad.

Zdá se, že Monika se přes sestřinu zradu dodnes nepřenesla a zřejmě jí takovou zradu ani nikdy neodpustí. Evě bylo v té době jednadvacet let a její sestra Monika tvrdí, že už tou dobou jí ve vztahu šlo čistě jen o peníze.

Její exmanžel byl prý velmi movitý podnikatel, což se Evě pochopitelně zamlouvalo. Zahrnoval ji drahými dárečky a hýčkal si ji, jak jen to šlo. Monika se tomu ale prý smála a už tou dobou tvrdila, že Eva se ho bude držet jen do doby, dokud nenajde někoho lepšího.

A světe, div se, měla pravdu. Perkausová na svou obranu tvrdí, že na ni její starší sestra jen žárlila. Bylo jí nepříjemné vidět svého bývalého manžela vedle mladé krásky, tak na niraději začala házet špínu.

Randí se ženáčem?

Sestra Monika tvrdí, že Perkausová šla vždycky po penězích a příliš neřešila to, jestli je dotyčný zadaný nebo ne. Monika tak trochu naznačila, že pro její sestru jsou peníze na prvním místě, proto si hledá jen movité muže, a zda jsou zadaní nebo ženatí, to ji nijak netrápí.

Že by měla Perkausová ženatého milence i teď? Nejspíš proto o něm nechce mluvit a skrývá ho. Její sestra se o tom raději rozpovídat nechtěla, nejspíš by nerada byla tou, která vztah prozradí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden