Moje šťastná hvězda

Eva Perkausová: Přitahuje pozornost zvrhlíků

Moderátorka Velkých zpráv na TV prima EVA PERKAUSOVÁ (24) začíná poznávat odvrácenou stránku popularity. Kromě běžných fanoušků ji sledují i vyšinutí jedinci. A dávají o sobě vědět nechutným způsobem.

Blonďatá sexbomba Eva Perkausová (24) jede na vrcholku vlny obrovské popularity. Denně uvádí hlavní zpravodajskou relaci naší třetí nejsledovanější televize, navíc po boku jednoho z nejatraktivnějších moderátorů Romana Šebrleho (44). A i když se na přehlídkových molech začala objevovat už jako třináctiletá a má za sebou i focení pro Playboy, tak obrovský zájem mužů, jakému je dnes vystavena, zřejmě ještě nikdy nezažila.

Cílem sprosťáků

Jenomže logicky nepřitahuje jenom běžné obdivovatele, ale i ne zcela normální individua, která jí čím dál víc znepříjemňují život. Jako každá dnešní celebrita sází i Perkausová na internet a sociální sítě. A ty dávají svou anonymitou příležitost kdejakému ubožákovi, který se nezmůže na víc, než na sprosté komentáře nebo oplzlé návrhy. I bez těch ale někteří fandové překračují zdravé meze. Perkausová už má několik sledujících, kteří jí píší třeba dva roky každý den a někteří se už blíží definici stalkingu čili neustálému obtěžujícímu sledování a oslovování. Vyvinutá moderátorka jim ale sama nahrává. V létě bombardovala své internetové profily fotografiemi v plavkách, které málokdo dokázal okomentovat na úrovni a sprosťáci měli přímo žně.

Může si za to sama?

Proč Perkausové takové vystavování na internetu nezarazí její přítel, podnikatel Ivan (34)? To mu nevadí, že jeho milou okukují ostatní muži? Možná mu na tom nezáleží a rád se svou partnerkou pochlubí, ale co to o něm vypovídá? Zdá se, že to s Evou nemyslí vážně, nebo už se dávno rozešli. Moderátorce píše denně spousta ctitelů, takže sama asi dlouho nezůstane, přestože nedávno zveřejnila fotku, kde drží v ruce váleček na nudle a na tváři má trochu těsta. Jisté je, že dokud se bude Eva prezentovat především jako majitelka nadstandardních prsou, nepříjemných komentářů mužských fanoušků se nezbaví.

Otázkou také je, jak na takové fotky reagují diváci zpráv. Neměla by přece jen moderátorka zpravodajství působit trochu seriózně?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden