Můj kousek štěstí

Eva Perkausová: Svede Šebrleho?

Dění v televizi Prima je jen krůček od skandálu. Moderátorka Eva Perkausová (24) by mohla svému kolegovi pořádně zavařit!     Blonďatá sexbomba Eva Perkausová, která se stala novou moderátorkou zpráv po boku Romama Šebrleho (43), prý ve studiu pořádně změnila atmosféru.

Podle našich zdrojů je trnem v oku ženské části kolektivu. Prý na ni koukají jako na hloupou modelku, která nemá se seriozním zpravodajstvím zkušenosti a na vážené moderátorské křeslo se dostala jen díky pěkné tvářičce a jejím přírodním pětkám.

A muži zase mají naopak oči jen pro ni a za jeden úsměv by jí odpustili snad cokoli. Marná sláva, i tady pro ženský půvab muži ztrácejí hlavu, a to od kamrmanů až po moderátory. Nabízí se otázka – nepodlehne jejímu odzbrojujícímu půvabu i její kolega Roman Šebrle? Jsou dokonale sladěná dvojka, fungují vzájemné sympatie, takže to ve studiu mezi nimi musí pořádně jiskřit.

Perkausová evidentně v partnerských vztazích stále hledá a nechává se dobývat. O tom svědčí fakt, že svého přítele Ivana, se kterým chodí už delší čas, se stále zdráhá představit. Bývalý český atletický vícebojař by tak pro ni mohl být výzvou.

Nepokusí se ho svést? Kdyby se tak stalo, byl by to ale pořádný průšvih. Sportovec má manželku a dvě děti. Vždycky působil charakterně, jako milující otec. Snad ani nedomýšlet, jaký poprask by takový přešlap způsobil.

To by ho jistě stálo dobré jméno. Snad bude silný a sexy krásce odolá! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden