Můj kousek štěstí
Eva Perkausová: Útěk z domova a tušení krize!
Hecko má, pokud jde o domácnost, výhodu: Peníze! Ovšem malé děti chtějí péči obou rodičů...
Eva Perkausová: Útěk z domova a tušení krize!

Půl roku po porodu druhého syna je zpět v práci. Prý to doma zvládala jen díky vydatné pomoci maminky. Manžel se příliš nezapojuje? To smrdí průšvihem!

Krásná Eva Perkausová (30) po druhém porodu doma dlouho neohřála, už zase uvádí zprávy na Primě. Blondýnka si posteskla, že má hrozně málo času na sebe a že si jde do práce vlastně odpočinout.

Půlroční Arian a prvorozený Killian (1) jí dávají zabrat. Bohužel se navíc zdá, že v manželovi nemá velkou oporu. Možná je to tím, že Ivan Hecko (41) podle všeho nesouhlasil s tím, aby se do televize vracela tak brzy.

Prý si přál další děti. Jenže být ženou v domácnosti, taková představa blondýnku nejspíš děsí. Tím spíš, že už by se pak možná neměla kam vrátit, na Primě by na ni zřejmě nečekali věčně.

Prosadila si tedy svou, zdá se však, že to mezi partnery udělalo neplechu. Podle některých spekulací se měl Hecko zašprajcovat a začít dělat věci na truc. Jestli je ale jedním z jeho naschválů i to, že se odmítá postarat o syny, když jde jeho manželka do práce, tak to není ideální nápad.

Perkausová už musela v některých případech povolat svou maminku, aby vnoučky pohlídala. S babičkou se však nedá počítat pokaž­dé. Některé zdroje naznačují, že Hecko nedokáže přenést před srdce fakt, že je jeho drahá polovička v kurzu a pro spoustu mužů je i přes dva porody vysněnou ženou.

Pokud je to pravda, tak to jen potvrzuje zvěsti o jeho přehnané žárlivosti. Ani moderátorka ale není úplné neviňátko, přiznala totiž, že manželovi koukala do telefonu. Je tedy otázka, jak moc kvalitní vztah tihle dva vlastně mají.

Buď jak buď, vypadá to, že bývalá milenka podnikatů Antonína Charouze (69) či Karla Kuby (50) a dalších neprožívá zrovna pohodové období a je otázka, jak to s manželi vůbec bude dál.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz