Můj kousek štěstí

Eva Perkausová: Vyšachuje Laškovou?

V zákulisí primáckých televizních novin se odehrává tichá válka. Blonďatá sexbomba Eva Perkausová (24) ěla být jen jako záskok na za moderátorku Gabrielu Laškovou (28), která měla před porodem. Tmavovláska se tehdy snažila působit sebejistě, nedávala najevo obavy z toho, že by ji Perkausová mohla připravit o vyhřáté místečko.

Zdůrazňovala, že za čtyři měsíce ze zpět. Ač mnozí čekali, že projev nezkušené Perkausové na seriózním modrátorském křesle bude fiasko, kráska se nové role zhostila velmi dobře a dokonce měla zvednout sledovanost.

To nyní odstartovalo lítý boj – kdo s koho. Právě nyní nadešel čas, kdy by se Lašková měla na obrazovky vrátit. Jenomže situace už není zdaleka tak jasná, jako předtím. Televizi se totiž Perkausová zalíbila.

„Eva Perkausová si v hlavních zprávách získala velké sympatie," sdělil zdroj z televize. Skvěle si rozumí navíc i s kolegou Romanem Šeberlem (34), s nímž zprávy moderuje. "Musím přiznat, že s Evou jsme si sedli víc, než jsem čekal, a i přátelé mi říkají, že jsme spolu energičtější.

Na Gábinu ale nedám dopustit,“ chválí ji bývalý atlet. Jak se tedy zdá, karty jsou pořádně zamíchané a není jasné, zda Lašková o své místo nakonec nepřijde. "V tuto chvíli ještě není nic rozhodnuto.

Jisté je, že vedle Romana Šebrleho je místo jen pro jednu moderátorku, dvě místa volná nejsou. Vše se bude rozhodovat v příštích týdnech,“ říká další zdroj z Primy. I když by tedy Gabriela měla mít své místo po porodu víceméně jisté, lze si snadno představit, jak ji musí ničit neustále pochyby.

Nechme se tedy překvapit, jak to všechno dopadne. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden