Moje sladké tajemství

Eva Pilarová: Lékaři jí dávali jen rok a půl života!

Nemoc porazila, ale ví, že se může kdykoli vrátit!

Legenda a pojem na hudební scéně Eva Pilarová (77) to v životě rozhodně neměla jednoduché. Osud jí připravil spoustu ran a jednou z nich byla diagnóza rakoviny.

Byla to slova, na která nikdy nezapomene. Lékaři totiž Evě Pilarové (77) předpovídali jen půldruhého roku života ! A to musí tvrdě zasáhnout snad každého. Slavná zpěvačka se však nevzdala a s vážnou nemocí se rozhodla bojovat.

Tvrdá rána Na velmi nepříjemné období, kdy bojovala se zákeřnou rakovinou, vzpomíná zpěvačka opravdu nerada. Dodnes však může být vděčná, že jí léčitelka nemoc odhalila, protože už tu dávno nemusela být.

Po boku svého manžela je šťastná a spokojená.

Když si pak vyslechla diagnózu lékařů, nebyla schopná ani mluvit. Pak se dostavily pocity lítosti, strachu a úplné beznaděje. Nakonec ale, prý po návštěvě kostela, vnitřně věděla, že se z toho dostane. Stal se zázrak Měla obrovské štěstí, že lékař neohrnul nad léčitelkou, která ji na nemoc upozornila, nos a začal s ní spolupracovat.

Zpěvačka zažila už i chmurné chvíle.

Pilarová tak hrozivou chorobu překonala. Stále je však ostražitá a léčitele navštěvuje pořád. Dobře totiž ví, že se jí zhoubná nemoc může kdykoli vrátit. Bohužel by nebyla první ani poslední.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden