Můj kousek štěstí

Eva Pilarová: Operace ledviny

Jeden zdravotní problém za druhým sužuje v posledních letech Evu Pilarovou. Ještě nedávno ležela v Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích vzhledem k nešťastnému úrazu, kdy si zlomila rameno a stehenní kost.

A jen několik dní poté, co ve svatovítské katedrále na pohřbu Karla Gotta četla nad jeho rakví ze Starého zákona, se pro změnu ocitla ve Fakultní nemocnci na Karlově náměstí. Zavedli jí tu do ledviny takzvaný stent neboli trubičku, jejímž úkolem je ledvinu zprůchodnit.

V devadesátých letech minulého století Eva onemocněla rakovinou. Sice nad ní nakonec slavně zvítězila, ale kvůli ozařování dostaly vnitřní orgány zabrat. A už od té doby zpěvačku trápí problémy s ledvinami.

Cibulkuv kalendar krest

Eva je naštěstí nezdolná optimistka, a také díky tomu nesčetné pobyty v nemocnicích zvládá na jedničku. Mnohé vypovídá též fakt, že nestárnoucí umělkyně stále koncertuje. Zejména nyní, v souvislosti s třicátým výročím listopadové revoluce, ze zpívání, besedování a vzpomínání hned tak nevyjde.

Závazek, že bude zpívat, dokud ji na jeviště nebudou muset nosit, nedodržela. V září ji tam v podstatě nesli. Zpívala krásně. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden