Můj kousek štěstí

Eva Vejmělková: "Píšťalka" zachraňuje národ

Hraní pověsila na hřebíček. Píšťalka z filmu Konec básníků v Čechách se už herectvím neživí, jen občas kývne na nabídku a zahraje si štěk.

Nicméně coby někdejší filmová partnerka Pavla Kříže (57) si diváky získala natolik, že ji poznávají na ulici i po letech. Píšťalka vypadá skvěle, určitě ne na svůj věk. Nicméně v kuloárech se šeptá, že sice skvěle, ale trošku jinak.

Podlehla rukám plastických chirurgů? I její dekolt má co nabídnout, jak předvedla na nedávné společenské akci. Přitom blondýnka Vejmělková se co nejvíce snaží žít mimo onen malý český rybníček showbyznysu.

Málokdo ví, že vystudovala v Olomouci psychologii a má v Havířově ordinaci, kde pomáhá dětem a dospělým dostat se z traumat. Používá metodu, jejíž součástí je hypnóza, pacienti si ji nemohou vynachválit, stejně jako manžel, režisér Dušan Rapoš (65).

Vzali se v Las Vegas v roce 2000 po patnácti letech soužití, mají dvě děti. A Evin recept na spokojený vztah? "Nevím, čím to je, že nám to vydrželo, možná i tím, že jsme se v určité době až tak často nevídali," říká tajemně.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden