Můj čas na kafíčko

Evelyna Steimarová přišla prý s Bolkem Polívkou do jiného stavu, když spolu natáčeli film!

Po letech pochopila, že vstupovat oficiálně do druhého manželství bylo chybou.

Herec a mim Bolek Polívka (68) si na nepřízeň žen nemohl nikdy stěžovat. Se čtyřmi ženami má celkem šest dětí. Jednou z nich se kdysi stala i Evelyna Steimarová (72).    

Herečka Evelyna Steimarová pochází ze slavného uměleckého rodu. Když se k tomu připočte skutečnost, že jí příroda nadělila rovněž atraktivní vzhled, nikdo by se nemohl divit, pokud by od mala toužila po hvězdné kariéře. Nebylo tomu tak. Toužila stát se dětskou lékařkou, jenže vzhledem k tomu, že její otec, závodník Jaroslav Juhan (+89) v roce 1951 emigroval do Guatemaly, měla brány ke studiu zavřené. Proto se nejprve zapojila přímo do pracovního procesu. Vystřídala povolání dělnice a servírky a do vytouženého zdravotnictví se pak po krátkém kurzu dostala jako zubní instrumentářka. Herecké geny se ale nakonec nezapřely a tak se v roce 1963 jako osmnáctiletá poprvé objevila před kamerou.

Dál je spojuje alespoň přátelství.

S jedním to nešlo vůbec, s druhým hned

Než poznala Bolka Polívku, měla za sebou Evelyna už dva osudové vztahy. První byl s hercem Ladislavem Frejem (76), za kterým dokonce odešla z Prahy do Ostravy. Tohle manželství ale nevyšlo a důvodem byly problémy s mateřstvím. Oba toužili po dítěti, nebylo jim ale přáno. Evelyna dvakrát potratila a dvojice se postupně odcizila. Mladá herečka se vrátila zpátky do Prahy. Tam kupodivu otěhotněla snadno a rychle, ještě před rozvodem s Ladislavem. Šťastným otcem dcery Venduly (45) se stal slavný textař Zdeněk Rytíř (+69). Ten o své lásce napsal dokonce text k písničce Evelýna, kterou zpíval Václav Neckář (74). Když se Ladislav se svojí ženou setkal, nevěřil vlastním očím. Pro jistotu absolvoval ještě zkoušku otcovství, ale ta jednoznačně ukázala na nového partnera. Asi to tak mělo být, protože Ladislav Frej se potom vrátil ke své skutečně osudové ženě, Věře Galatíkové (+69).

Léta trvalo, než se usadil.

Odvoz do porodnice odmítla!

Evelyna si Zdeňka vzala, což možná byla chyba. Volnomyšlenkářský textař nejspíš cítil manželská pouta moc těsná. Po letech herečka připustila, že kdyby bývali svůj vztah nepotvrzovali oficiálně, nejspíš by spolu zůstali. Do života Evelyny pak vstoupil další osudový muž a tím byl právě Bolek Polívka. Seznámili se při natáčení legendárního muzikálu Balada pro banditu. Ten se točil na hradu Andělská hora u Karlových Varů. Bolek s Evelynou se tam sblížili, dokonce prý natolik, že právě tam počali svoji společnou dceru. Z ní je dnes rovněž známá a úspěšná herečka, Anna Polívková (38), která po svém otci podědila patrně nejvíc talentu ze všech jeho potomků. Její příchod na svět se neobešel bez dramatu. Krátce před porodem přijel Zdeněk Rytíř pro společnou dceru Vendulu, aby jí na čas hlídal. Udělal ale chybu, že s sebou vzal i svoji novou přítelkyni, takže Evelyna odmítla s ním jet. Místo toho šla s Bolkovým potomkem v břiše pěšky dva kilometry do porodnice na pražském ostrově Štvanice. Neuplynula pak ani hodina a malá Anička byla na světě. Pro Bolka to byl ovšem problém. Strašně moc si přál kluka. Evelyna to samozřejmě věděla a tak byla zklamaná za něho.

Syna měl Bolek až později.

Syna se dočkal až v dalším vztahu

Zatímco Evelyna se už potřetí nevdala, pro Bolka byl vztah s ní jen další zastávkou na cestě z jedné ženské náruče do druhé. I na něj ta nejznámější partnerka teprve čekala. Svoji ženu si přivezl dokonce až z Francie. V manželství s Chantall Poulain (61), pro kterou představoval příjezd do socialistického Československa velký šok, vydržel poměrně dlouho, i když byli oba dominantními osobnostmi. Bolek se dočkal vytouženého syna, nakonec ale i tenhle vztah skončil. Dnes má tři další potomky s jinou partnerkou, vedle které se už konečně usadil. S Evelynou ho bude vždy spojovat dcera Anna – ten nejlepší důkaz, že jejich vztah za to opravdu stál!

Vyčetla mu, že ho neviděla dva roky!

Se svojí matkou má Anna Polívková dobrý vztah. Vlastně s oběma rodiči. Když před pěti lety vystupovala v populární taneční soutěži Star Dance, přišli jí podpořit oba dva. Evelyna si tehdy sice neodpustila lehké rýpnutí do Bolka, protože se s ním předtím neviděli dva roky, ale jinak panovala rodinná souhra. Se svým otcem Anna vystupuje i na jevišti, svoji maminku zase podporuje finančně, protože Evelyna má na přežití poměrně malý důchod. Zkoušela prý i držet hladovku!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden