Můj kousek štěstí

Ewa Farna: Odmítá tančit. Má mindráky?

Lákali ji do taneční soutěže StarDance, ale, ač je těžké tomu uvěřit, tvrdohlavá Ewa Farna to rezolutně odmítla. Přitom na pódiu to rozjet umí, jak její fanoušci dobře vědí.

Ewa by bývala tančila v zatím poslední řadě StarDance po boku například Pavly Tomicové (56), Jiřího Dvořáka (51) či Daniely Šinkorové (46), jenomže robustní černovláska řekla jasné ne. A tak o možnost sledovat interpretku písně Mám boky jako skříň, jak soutěží ve standardním a latinskoamerickém tanci, jsme my diváci zkrátka přišli.

Ale proč vlastně? Ewa se navíc nenechala zlákat ani vidinou balíku peněz, které by za účinkování dostala. Jiní o účast v tolik oblíbené StarDance doslova škemrají, tahle populární černovláska pohrdavě ohrnuje nos.

Tutéž nabídku mimochodem dostala i před několika lety, její tehdejší manažerka ji ovšem odmítla s tím, že Ewa se přednostně věnuje studiu ve Varšavě. "Nabídka přišla již několikrát z Polska i z Česka.

Bohužel je to ale natolik časově náročné, že bych musela omezit zpívání," uvedla zpěvačka. Zlí jazykové však tvrdí, že pravda je trochu jinde: Ewa má strach z případného neúspěchu! Je to možné? Vždyť tahle holka s boky jako skříň vypadá, že má kuráže na rozdávání.

.. Nebo nemá?! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden