Můj kousek štěstí

Ewa Farna: Pořádná hádka: Holky si vjely do vlasů

Boky jako skříň. Tak se jmenuje píseň Ewy Farne, která vypovídá i o jejím smyslu pro humor. Ewa se dokáže brát s nadhledem a kilogramům navíc se s přehledem vysmívat.

Nebo to už patří minulosti? V současné době to vypadá, jako by zpěvaččin smysl pro legraci měl přece jen určité meze. Mezi dřív tak veselou tmavovláskou a mnohými jejími fanynkami propukají hádky jako Brno.

Mladá žena jako by se přestávala kontrolovat, nechává se víc a víc unášet negativními emocemi. Na vině je fotografie v blankytně modrém kostýmu. Ten si Ewa oblékla a snímek zveřejnila na sociální síti. Se zlou se však potázala.

"Vy se v tom zrcadle fakt nevidíte? Je to děs!" napsala k fotografii jedna z fanynek. Na to zpěvačka ještě reagovala opatrně, pak už sebekontrola selhala. To když si přečetla: "Modrej přízrak, fakt strašný!" Na tohle Ewa odepsala už mnohem ostřeji a ve smyslu, že autorka komentáře je evidentně povrchní.

Vulgarismů se ale vyvarovala. Kvůli své postavě a stylu oblékání si mladá zpěvačka už vyslechla nespočet urážek. Zřejmě jí dochází trpělivost. Pravdou ovšem zůstává, že některé její modely nejsou slušivé a jen zdůrazňují bujné křivky.

Přitom Farna je krásná žena. Svůj styl však ještě nenašla. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden