Můj čas na kafíčko

Exmanžel byl hodně velký manipulátor

Vdova po zesnulém herci a producentovi Jiřím Pomejovi (†54), DJka Andrea Pomeje (33), nedávno v pořadu Na kafeečko promluvila o zapeklitém vztahu se svým bývalým.

Když prý své třetí manželce sdělil, že má rakovinu hrtanu, zprvu mu ani nevěřila, protože byl podle ní skvělý manipulátor, který dobře věděl, jak si lidi omotat kolem prstu. Ale kdyby jen to, onu vážnou nemoc lidé přáli právě jí, a sice poté, co muže v jistou dobu po dočasném vyléčení opustila.

Jiří Pomeje (†54) Možná by se divil, jak si jeho třetí žena užívá života...

„Neměla jsem vůbec žádnou sílu. Nemohla jsem být ani mámou. Nemohla jsem existovat,“ zavzpomínala silikonem a plastikami vyztužená černovláska na dobu, kdy vážila sotva padesát kilo, padaly jí vlasy, bolel žaludek...

Podle ní tady mohl být její „ex“ ještě řadu let, ale poté, co začal kombinovat prášky s alkoholem, pokaždé se bála, co se stane, až vystřízliví... S dcerou Aničkou (7) se proto raději zamykala v pokoji. Snad už se tedy dnes bez takových opatření obejde, když si tak pochvaluje nový život s urostlým klempířem Petrem Plačkem (40) v jejich novém domě u Poděbrad.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden