Moje sladké tajemství

Exmanželé pohromadě na place? Nikdy!

Situace mezi sokyněmi se už nejspíš nikdy nesrovná.

Herečka Dana Batulková (65), která hraje ředitelku televize v seriálu Dobré zprávy, se během natáčení odmítá potkávat se svým exmanželem Davidem Prachařem (64). Scény se tak musí točit od začátku odděleně!

V seriálu Dobré zprávy hrají bývalí manželé David Prachař (64) a Dana Batulková (65), jejich dcera Mariana Prachařová (29) i Linda Rybová (47), současná manželka Prachaře. Na první pohled by se mohlo zdát, že válečná sekera byla zakopána a herečky se přes dávnou bitvu o muže přenesly.

Nenechte se mýlit, idylka je jenom filmová!

Opak je pravdou. Od začátku natáčení má produkce plné ruce práce, aby se ty dvě, potažmo všichni tři, nepotkali. „Je to vymyšlený. Točí jiné scény, jsou z různých prostředí, nepotkají se,“ potvrdil zdroj ze štábu.

David Prachař a Linda Rybová

Nenávist až za hrob

O tom, jak se láska změní v nenávist, by mohli herci a bývalí manželé Batulková a Prachař vyprávět. Od doby, kdy herec svou tehdejší ženu opustil kvůli Rybové, uplynulo už dvacet let. Batulková mu to ale dodnes nemůže zapomenout.

Ty dvě se nepozdraví a prostě kolem sebe jen projdou. Teď ale hrají v jednom seriálu. „Nedovedu si představit, kdyby měly točit spolu,“ prozradil zdroj a dodal, že se jednou potkaly na chodbě a dusno se dalo krájet.

Je s podivem, že tak dlouhá doba nestačila, aby se Batulková nad situaci povznesla. Fakt je, že od rozvodu syna Jakuba Prachaře (40) s Agátou Hanychovou (38) nemluví Batulková ani s Agátinou matkou, herečkou Veronikou Žilkovou (61).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden