Můj čas na kafíčko

Exotická kráska provedla Karlu Gottovi to, na co nebyl zvyklý!

Můj čas na kafíčko

Od první chvíle prý Manuela věděla, že spolu budou žít!

I na toho nejlepšího svůdníka někdy dojde. Své o tom věděl i Karel Gott (†80), který si také prožil chvíle, kdy takzvaně dostal kopačky. Dala mu je exotická kráska Manuela Pechová (47).      

Kolik žen ve skutečnosti prošlo životem Zlatého slavíka Karla Gotta, než se definitivně usadil, to věděl nejlépe jedině on sám. Veřejnost zná většinu jeho dlouhodobých vztahů, ty krátkodobé nebo na jednu noc by asi nespočítal ani on sám.

Málokterá žena mu dokázala odolat; naopak každá, se kterou kdy chodil nebo kterou svedl, na to byla právem hrdá. A přece se našla jedna dívka, pro níž byl rozchod méně bolestný než pro Karla. Jmenovala se Manuela Pechová a zpěvák se s ní seznámil v roce 1994 na kanadské ambasádě.

Kakaová prý o ní nebyla!

Vztahu s Manuelou předcházelo několik dalších a významných, například s krásnou a vášnivou Jitkou Svobodovou (54). Ten se odehrál v 80. letech a trval pět let. Kdyby se bývala Jitka nedozvěděla o tom, že

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden