Moje šťastná hvězda

Adamovská - Štěpánek: Exotické oslavy výročí

Herecký pár ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Zlata Adamovská (64) a Petr Štěpánek (74) letos oslaví deset let od okamžiku, kdy si před oltářem slíbili věčnou lásku.


Pro oba se před lety jednalo o třetí obřad v životě a vypadá to, že jim to skutečně vyšlo. Stále jim to klape a milují se jako na samotném začátku. Už mají navíc vymyšleno, jak výročí oslaví. „Vypravíme se na cestu,“ prozradila herečka.


Mají naplánovano, že odletí na Madagaskar, kde budou poznávat  přírodu, ale také odpočívat u moře. Právě cestování je už spoustu let jejich velkým koníčkem. Procestovali spolu velký kus světa a na ostrově Mauritius dokonce Štěpánek pořídil své ženě prsten.


Velká dobrodružství


Letošní zimu si pak zpříjemnili výletem na Velikonoční ostrovy, kde se oběma moc líbilo. O ruku zase požádal před lety svou manželku Štěpánek na dovolené v Keni. „Měla jsem horečku, čtyřicítku.


Petr najednou poklekl a vyndal krabičku,“ vzpomíná na to, jako kdyby  se to stalo včera. A všichni tak doufají, že tento pár nikdy nic nerozdělí. A to už jen kvůli tomu, čím vším si museli oba v minulosti projít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden