Moje šťastná hvězda

Expartnera vzala na milost

Před pár týdny MICHAELA KUKLOVÁ (52) oznámila rozchod s  partnerem JOSEFEM WITTNEREM (40), ale teď je zase všechno jinak. Co za tím stojí?

Byla přesvědčená, že pro něj není tou pravou, a tak mu dala košem. Jak jsme ale již informovali, pár týdnů od rozchodu znovu všem dávají na odiv svou lásku.

Pohádková princezna Jasněnka Michaela Kuklová (52) se se svým přítelem Josefem Wittnerem (40) rozešla z celkem vážných důvodů. Není tajemstvím, že herečka se pere se zákeřnou rakovinou prsu.

Své léčbě chce věnovat stoprocentní péči a nechtěla kvůli tomu partnera zanedbávat. To byl jeden z důvodů. Tím druhým byly děti, které si Josef přál a nejspíš stále přeje, ale Michaela mu je vzhledem k svému věku a stavu už nebude moct porodit.

I přesto jí ale odkopnutý partner nadbíhal a snažil se ji získat zpátky, což se mu nakonec podařilo.

Chtěla, aby si našel mladší

I když je Michaela bezpochyby jednou z našich nejkrásnějších hereček, ona sama o sobě takové mínění nemá. Pro Josefa se velmi často necítila dostatečně dobrá, a starost jí dělal i jejich velký věkový rozdíl.

Do toho jí dělala starosti hormonální léčba, která by mohla její tělo dost změnit. Bojí se, že přibere, nebo naopak příliš zhubne, a Wittnerovi by se to nemuselo líbit. Proto se ho od sebe snažila odhánět.

Chtěla totiž, aby si našel mladší, zdravou a plodnou ženu. To však Josefa ani na chvíli nenapadlo. A i když mu dala drsné kopačky, stále jí dokazoval, jak moc ji miluje takovou, jaká je. Teď jsou sice hrdličky znovu spolu, ale jak to bude do budoucna?

Vyřeší si své komplexy?

Možnou překážkou vztahu je i hereččin jedenáctiletý syn. Ten je vůči mamince dost ochranitelský a nového partnera třeba nepřijal podle očekávání. Teď se ale Michaele zdá, že jejich láska byla silnější než veškeré problémy světa.

Její komplexy však nadále přetrvávají a nejspíš si o tom budou muset pořádně promluvit. Už nyní je ale zřejmé, že Wittner jí pomůže vrátit zpět její sebevědomí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden