Moje sladké tajemství

Fanouškům je pro smích!

Několikanásobná zlatá slavice Lucie Bílá (53) se neustále snaží svým příznivcům nějak zavděčit. Snad i proto s nimi sdílí celou řadu momentů ze svého života. Ne vždy je to však k jejímu prospěchu. Nedávno se chtěla ukázat jako skvělá zahradnice, a tak zveřejnila snímek na němž sedí ve skleníku.

Doplnila jej popiskem, že čeká na ředkvičky. Na tom by pochopitelně nebylo nic zvláštního, vždyť i celebrity mohou obstarávat své zahrady a být úspěšnými pěstiteli, zpěvačka však měla na snímku černé večerní šaty, punčochy a účes jako by šla na ples.

Většinou takhle oblečený chodí do skleníku asi jen málokdo. Zula si pro jistotu boty Zpěvaččini fanoušci mají bystré oko a není divu, že jim podivné detaily na fotografii nebyly po chuti. „Poprvé vidím, že se někdo do skleníku zouvá,“ divila se jedna z jejích příznivkyň.

Další zase komentovala silonové punčochy v nichž zpěvačka do skleníku zamířila. Fanoušci se jednohlasně shodli na tom, že kdyby si na sebe Bílá vzala domácí oblečení a místo dokonale načesaného účesu měla obyčejný culík, udělala by možná větší dojem.

Takhle byla všem jen pro smích. Je ku podivu, proč se Lucie poslední dobou tak zvláštně chová. Stala se obětí? Nemá v tom náhodou prsty její zajíček Radek Filipi (35)? Kdoví, jestli náhodou Bílá nezveřejňuje fotografie podobného rázu, aby se věkově vyrovnala svému drahému.

Navíc je dost možné, že ji k tomu nutí právě Radek..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden