Můj kousek štěstí

Fanynky se na něj sápou na potkání

Zní to jako sen každého herce, pro tohoto buldozera dívčích srdcí se ale pomalu mění v noční můru... Popularita Marka Lambory (26) závratně vystoupala s odstartováním úspěšného seriálu Slunečná.

Jeho tvář se začala objevovat na obrazovkách, v časopisech, na billboardech a jeho seriálová postava milionáře Janka Linharta okouzlila ženy všech generací. Až sem by bylo všechno v pořádku, ale náš hrdina začíná poněkud trpět. Jeho ctitelky na něm totiž čím dál častěji vyžadují neobvykle blízký kontakt.

Dojde na facky? Až se Andrea „ozve“, může to být pěkný fičák...

Je to zážitek!

Rozdávání podepsaných fotek, to už v dnešní době nestačí. Trendem, který si teď fanynky naplno užívají, je objímání s jejich oblíbenou celebritou. V pandemické době ideální zážitek. Své o tom ví právě Lambora, který sice pravidelně rozdává svým ctitelkám podpis a milerád se s nimi i vyfotí, ale pro ně už je to zřejmě nuda, a tak si vzápětí neváhají říct o objetí.

Přímý kontakt je zkrátka přímý kontakt a holky si jednoduše chtějí na svůj idol sáhnout. Útokem na jeho osobní prostor však dostávají herce často do rozpaků.

„V divadle po představení přišly tři mladé slečny. Nejdřív jsem jim dal podpis, pak jsme se vyfotili a potom jedna po druhé požádaly, jestli mě mohou obejmout. No a co jim na to člověk má říct?“ popisoval Marek jeden z případů, kdy musel chtě nechtě rozdávat objetí, až se z něj kouřilo.

Musí být ve střehu

Tím, že ho pravidelně vídají na internetu nebo na televizní obrazovce, mají slečny zřejmě pocit, že je herec jejich starý známý, a tak jsou jejich požadavky vůči němu stále více osobnější.

To určitě na klidu nepřidává jeho partnerce, bývalé miss Andree Bezděkové (27), která přiznává: „Myslím, že nejsem přehnaně žárlivá. Ale když už cítím, že je mi do zelí nakukováno až moc, tak se ozvu.“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden