Můj kousek štěstí

Fatální a krásná žena, ze které měli jiní strach

Můj kousek štěstí

Chtěla být slavnou plavkyní, fotografkou, režisérkou. Byla ambiciózní a provokovala

Herečka Regina Rázlová (74) je plná rozporů a tajemství, její strmý výlet na Olymp vystřídal drsný pád do hlubin. Někteří kolegové jí prý dodnes nevěří...

Do dějin české kultury se zapsala jako výrazná herečka, která na prknech divadla i před kamerou ztvárnila převážně sebevědomé, atraktivní i tajemné ženy, které umějí mužům zamotat hlavu. Na kontě má ale i neúspěšnou kariéru, kdy celá léta o roli nezavadila a nedařilo se jí ani jako podnikatelce. Po všech těch vzletech a pádech ale nakonec hrála dál…

Uměla se narodit

Dalo by se říct, že Regina Rázlová se narodila do prominentní „papalášské“ rodiny. Reginin otec, inženýr Stanislav Rázl (†79), byl prvním předsedou vlády České socialistické republiky, což ji po sametové revoluci značně zkomplikovalo život. Ona sama byla cílevědomá a sportovně nadaná dívka.

Od dětství závodně plavala a ve svém volném čase se aktivně věnovala fotografii. Ve skrytu duše

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden