Můj kousek štěstí

Felix osahával vnadnou krásku

Další milenka?

Zase další zklamání! Felix Slováček (79) už nikdy nebude jiný. Notorický sukničkář a nenapravitelný obdivovatel vnadných dam se opět projevil – a nebohá manželka Dagmar Patrasová (66)  se na to musí dívat málem v přímém přenosu, neboť média politováníhodnou událost radostně zdokumentovala.

A díky tomu jsme se spolu s Dagmar všichni dozvěděli, že nezbeda Felix ve společnosti ohmatával brněnskou podnikatelku Lenku Dragounovou, přítelkyni oblíbeného dabéra Zdeňka Mahdala (62). Vyzývavě oblečená blondýnka se do víru dění dostavila právě s Mahdalem, když se však vytratil, věnovala se saxofonistovi, což jí on vydatně oplácel.

Výstřih vnadné blondýnky Lenky Dragounové musel zjevně Felix nejednou pořádně zkontrolovat.

Kdo seje vítr

Atraktivní žena s úctyhodným dekoltem se na hudebníka lepila jako muška na mucholapku, vášnivé pohledy střídaly dotyky, ba i objetí, alkohol tekl proudem, na následky se nemyslelo – to až druhý den, po vystřízlivění.

Oba hříšníci si to odskákali. Hudebník zachmuřeně přiznal, že manželce se jeho v pořadí asi tak tisící přešlap nelíbil, a rovněž zlatovláska se přesvědčila, že kdo seje vítr, sklízí bouři.

Alespoň chvíli na premiéře působili jako spokojený pár. Pak následovalo pár sklenek vína...

Kamarádi?

„Poškozuje mě to,“ postěžovala si a potvrdila, že chodí s Mahdalem, známost je čerstvá, prázdninová, byli spolu na motorce u moře. Oba hlavní protagonisté vydávají epizodu za nevinné škádlení, znají se dlouho a chovají se k sobě kamarádsky.

Dobrými přáteli jsou třiadvacet let, proto se nelze divit, že potkají-li se, nejsou k sobě lhostejní. A to skutečně nebyli. Ne vždy se k sobě ovšem přátelé tak vášnivě tisknou a důvěrně se dotýkají...

„Přece se k ní neotočím zády! Vůbec jsem nečekal, co z toho vznikne,“ hudroval hudebník, jehož představa kamarádského chování je nestandardní. Jeho úkolem bylo v současné době spíš pobývat doma u manželky a „žehlit si“ sedm let trvající úlet s bývalou milenkou Lucií Gelemovou (39), nikoli ovíjet se kolem výstřihů moravských podnikatelek.

„Věčně je mimo svět, teď je pár dní v pohodě, tak si to přečetla,“ nevrle prohlásil Felix o Dádě, která se, jak vidno, o nejnovějším flirtu dověděla z novin.

Nejisté nohy

Zareagovala po svém, po premiéře muzikálu Alenka v říši divů, kde dcera Anna (27) září v hlavní roli, popíjela víno, což by neměla. Odcházela na nejistých nohou a za pomoci kamarádky, nikoli manžela.

Oporou se jí tak v jednu chvíli, dle paparazzi snímků, stala i pouliční lampa. A Felix? Ten se prý vytratil na další večírek. A brzy se objevily další fotky, kterak je neúnavný lev salónů opět v obležení slečen...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden