Můj kousek štěstí

Felix Slováček a Lucie Gelemová: Nečekaně šli od sebe

Dosud hudebník Felix Slováček (76) a jeho o čtyřicet let mladší přítelkaně Lucie Gelemová (36) bez sebe nedali ani ránu. Znenadání ale nevěrný ženáč milenku opustil a dal přednost rodině. Bouřlivá odezva na sebe nenechala dlouho čekat.

Felix si nanejvýš odskočil do domu, kde bydlel s manželkou, herečkou Dagmar Patrasovou (63) do své pracovny, kerou tam má, nebo i na nějakou tu rodinnou oslavu. Bez své milenky ale netrávil více než pár hodin.

Naopak ji bral na dovolené, na nichž si jeden druhého užívali od rána do večera. Teď ale přišel překvapivý obrat. Slováček Gelemovou odstřihl na pořádně dlouhou dobu. Co se děje? Zatímco doteď bral Felix přítelkyni všude s sebou jako neodmyslitelnou část svého života, teď udělal rázný krok – svou drahou nechal doma.

Přitom jeho výlet není zanedbatetelný. Odcestoval na dva týdny do Spojených států amerických na šňůru vystoupení nejen pro místní přistěhovalce z Čech. O to překvapivější je, že tentokrát svou milenku nechal doma.

Mělo to však jasný důvod. S ním jel totiž i jeho syn, klarinetista, Felix (35), který Gelemovou zrovna dvakrát nemusí. To se ovšem neobešlo bez následků. Gelemová to prý nese velmi těžce. Slováčkovi nemůže odpustit, že ji nevzal s sebou.

Vždyť by si mohli skvěle užít volné chvíle. Jenomže muzikant to viděl jinak. Je jasné, že by to nedělalo dobrotu. Zároveň si bude moci po dlouhé době užít mládenecké svobody, zájmu fanynek... Právě to jeho přítelkyně dobře tuší, proto Slováčkovi nic nedala zadarmo.

"Tlačila hodně na pilu, protože ho doprovází všude, ale tentokrát měla smůlu. Felix chtěl mít klid. Věděl, že by se jeho syn s Lucií nesnesl," sdělil informovaný člověk. "I tak mu tam ale neustále volá, kontroluje ho a do telefonu dělá scény.

Nemá to s ní lehké," dodává zdroj. Je vidět, že to Gelemová Slováčkovi nechala vypít až do dna. Hudebník se bude muset po návratu asi hodně snažit, aby si to u krásky vyžehlil. Třeba to spraví nějaký pěkný pobyt u moře.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden