Moje šťastná hvězda

Felix Slováček a Lucie Gelemová: Vyústí žárlivé hádky v náhlý rozchod?

Svoji partnerku musí Felix Slováček (75) držet hodně zkrátka. Jakmile Lucii Gelemovou (35) pustí z dohledu, už se fotí a flirtuje s jinými muži. Alespoň to o ní tvrdí jejich společní přátelé. Občas to dokazují i zveřejněné fotografie na sociálních sítích, na nichž je Gelemová pokaždé s jiným slavným mužem. Už si stihla popovídat a zapózovat se zpěvákem Jarkem Nohavicou (65), a dokonce i s mluvčím prezidenta Jiřím Ovčáčkem (40). Všichni mají strach z toho, kdo přijde dál!

Už je to spolu nebaví?

Možná ale nikdo, protože jak jsme se dozvěděli od jednoho zdroje blízkého partnerům, pořádně to od Slováčka schytala. Zatímco ještě nedávno působili jako dvě hrdličky na dovolené v Egyptě, nyní už se prý ze společného soužití tolik neradují. Naopak, mají doma pořádné dusno. Slováček totiž údajně na novou zábavu své přítelkyně začal hledět dost nevraživě.

Felix se svoji partnerku snaží držet zkrátka

Zkrátka žárlí a Lucie si to jen tak líbit nenechá. Ráda chodí do společnosti a ráda se baví, a aby se jí Slováček zavděčil, samozřejmě chodí s ní. Jenže zatímco jemu docházejí síly, jí naopak přibývají. A tak nyní většinu času tráví venku, zatímco doma není skoro vůbec.

Podle přátel to dělá známému hudebníkovi natruc. Přála by si totiž dítě. Jenže Slováček rozhodně žádné další děti nechce. Moc dobře ví, jak moc by si to u své manželky Dády (62) a svých dětí rozházel. Schyluje se snad k pořádné bouři? Přátelé mají za to, že jinak než rozchodem to skončit nemůže.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden