Moje šťastná hvězda

Felix Slováček: Je všem pouze pro smích?

Co si o jeho vztahu myslí přátelé?

Snad už nikdo nepochybuje o tom, že když si milenka FELIXE SLOVÁČKA (73) LUCIE GELEMOVÁ (34) něco umane, také to dostane. Jako jediné se jí totiž povedlo odloudit proslulého svůdníka a sukničkáře od jeho rodiny. Jsou ale její úmysly čisté?

Kdykoli se manžel herečky a zpěvačky DAGMAR PATRASOVÉ (60) ukáže se svou milenkou na veřejnosti, okamžitě na sebe přitáhne pozornost. Podle některých však nepůsobí příliš jako zamilovaný pár, ale spíš jako děda s vnučkou na vycházce. I proto znějí slova Felixe Slováčka o tom, jak je s Gelemovou nesmírně šťastný, trochu směšně. Jakou budoucnost spolu mohou tihle dva asi plánovat, když je dělí tak obrovský věkový rozdíl? Ostatně na nečisté úmysly Gelemové už v počátku jejich vztahu naráže- la Slováčkova dcera ANIČKA (21). „Pokaždé, když na to pomyslím, se mi dělá až špatně. Mému tátovi je třiasedmdesát a té ženské je třicet nebo kolik. Myslím si, že je to velice zvláštní dáma, když si najde sedmdesátiletého pána,“ netajila se nijak Slováčková svou nechutí ke Gelemové. A ve svých domněnkách se nebála jít ještě dál. Prozradila, že si myslí, že jde otcově milence hlavně o peníze. „Určitě nevěřím, že je to o lásce!“ nechala se slyšet.

Omototala si ho kolem prstu

Že Slováček pohledné brunetce nejspíš krutě naletěl, už začínají tiše naznačovat i někteří z jeho kolegů. „Není to úplně zdravý vztah, co si budeme povídat,“ svěřil se jeden z jeho blízkých spolupracovníků, který si nepřál být z pochopitelných důvodů jmenován. Ten si je navíc jistý, že tohle pominutí smyslů nebude mít nejspíš dlouhého trvání. Ačkoli na druhou stranu připustil, že si Gelemová Slováčka omotala bravurně kolem prstu a ten jí plní všechno, co jí na očích vidí, takže těžko soudit, jak se to celé ještě vyvine. Je prý ale klidně možné, že až dostane mladá dáma vše, po čem touží, stárnoucího casanovu prostě odkopne.

Přátelé ho nepoznávají

V rámci charitativní akce, kde měl pár společně vytvořit jedinečný nočník, který se následně dražil, byli všichni hosté svědky toho, jak obrovský vliv má milenka na Slováčka. Když se totiž přiznal, že celý motiv vymyslela právě ona a on jen dodělal detaily, měla ho prý zpražit vyčítavým pohledem tak, že údajně sklopil zrak a po zbytek akce už raději mlčel. Jeho přátelé ho vůbec nepoznávají a jen udiveně kroutí hlavou nad tím, jak obrovský vliv na něj mladá milenka má.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden