Moje šťastná hvězda

Felix Slováček: Krutá pravda o milence!

Mladá milenka FELIXE SLOVÁČKA (75) si tohle za rámeček nedá! Muzikantův syn FELIX (34) se tvrdě opřel do LUCIE GELEMOVÉ (35) a nebral si žádné servítky!

Felix Slováček nedávno oslavil své jubileum a syn mu nadělil pěkný narozeninový dáreček! Pěkně zostra se pustil do jeho milenky. A zatímco všichni chodí, co se týče Felixova nového vztahu, jako kolem horké kaše, on má na všechno jasný názor. Podle Slováčka ml. je Gelemová sice chytrá, ale zároveň urputná. Saxofonistu lapila a jen tak ho nepustí. Chce být hodně vidět, a to se zbytku rodiny nelíbí. „Podle mě chce být známá, chce být vidět, vidět jsou i její obrazy, což zvyšuje jejich cenu. Prostě se jí to takhle povedlo,“ glosuje Slováček ml.

Žárlivá a sobecká

Manželství s DÁDOU PATRASOVOU (62) už bylo v troskách delší dobu, přesto Felix mladší považuje Gelemovou za rozvracečku rodiny. A u toho prý mladá umělkyně nezůstala. Snaží se celou rodinu ještě rozdělit a připravit děti o otce. Až trapně žárlí na něj i na jeho sestru ANIČKU (22). A to tak, že nad tím zůstává rozum stát. „Vyčítá třeba někdy tátovi, proč není s ní, ale s námi, s jeho dětmi,“ popisuje Slováček ml. šílenou situaci. Sám by byl nejraději, kdyby si jeho otec s Gelemovou jenom nějakou dobu užíval, ale pak vztah ukončil. Dokonce se rodina snažila muzikantovi milenku vymluvit, ale argumenty vůbec nezabíraly. Teď už toho mají všichni akorát tak dost Gelemová si jde tvrdě za svým a s jeho dětmi nechce nic řešit.

Bude po jejím

Když nevyšla rozumná domluva s poblázněným Slováčkem, tak to jeho syn chvilku zkoušel řešit přímo s malířkou. Stále totiž neví, jaké má s otcem záměry. Chce po něm peníze, dítě, život v luxusu? Toho se nedopídil. Lucie se s ním odmítala bavit a stále jen tvrdila, že je svobodný člověk a může si dělat, co uzná za vhodné. Taková zeď ignorace Felixe mladšího dopálila a raději s ní přerušil kontakt definitivně. Gelemovou považuje za vychytralou a hlavně žárlivou ženu, které se povedlo klofnout stárnoucího muže unaveného předchozím vztahem.

Trapná oslava

Gelemová se snaží napasovat do role oficiální přítelkyně stále víc, a tak pro Slováčka zorganizovala oslavu 75. narozenin. Dádu samozřejmě nepozvala, zato na oslavu plnou hvězd protlačila členy své rodiny. Patrasová se o koncertu dozvěděla až z médií. Gelemovou nemusí ani část muzikantových starých známých, kteří oslavu taktéž raději ignorovali, takže byla celá situace ve finále docela trapná. Navíc se Gelemová rozhodla kontrolovat i doprovod pozvaných hostů, což už hraničí s hysterií. Jak tohle dopadne?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden