Můj kousek štěstí

Felix Slováček: Manželce i milence stejné dárky

Nevěrný manžel Felix Slováček (73) opět šokuje, a to jak rodinu, tak veřejnost. Vynesl další trumf. Jako by nestačilo, že si našel dost podivnou milenku Lucii Gelemovou (33), že se s ní šťastně natřásá před objektivy fotoaparátů a kamer a platí za její rozmary penězi, které by měl spíš doma odevzdávat manželce Dagmar Patrasové (60).

A protože všichni kolem něho už rezignovali a nad jeho výstřelky tolerantně mávají rukou, postarší hudebník se rozhodl své řádění ještě vylepšit. Ukázalo se, že milence věnoval tentýž parfém, která už léta používá manželka.

Královna dětských srdcí Dáda Patrasová k tomu smutně podotkla, že neví, zda se má smát, nebo plakat. Proč by měly manželka a milenka vonět stejně, to je otázka pro psychologa, stejně jako ta další: Proč se nevěrník neodstěhoval ke své slečince a bydlí stále s manželkou? Proč se tak usilovně snaží, aby byla celá jeho rodina včetně dětí nešťastná a předmětem posměchu? Blíží se Valentýn, a tak se můžeme jen dohadovat, co Dáda s Lucií dostanou.

Že by totožné spodní prádlo? Nebo snad růžová plyšová pouta? To už budeme muset nechat na Felixovi..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden