Můj čas na kafíčko

Felix Slováček poslouchá milenku na slovo!

Dáda se směje! Jak milenka píská, tak Felix musí tancovat!

Muzikant Felix Slováček (60) bude možná ještě s lítostí vzpomínat na vztah se svou stále ještě manželkou herečkou Dádou Patrasovou (60). Jeho nová milenka, výtvarnice Lucie Gelemová (34) totiž začíná pěkně vystrkovat růžky! Alespoň tak to působilo na veřejné charitativní akci v pražském Muzeu hygieny, kde se dražili pomalované nočníky.

Zatímco pořadatelé prezentovali jedno z děl jako čistě Felixův výtvor, se kterým mu jeho drahá polovička jen pomáhala, on mluvil jinak: „Já jsem tam udělal pár takových zajímavých detailů, bez kterých by to nebylo ono.

Na motiv se zeptejte Lucie, ta to vymyslela,“ uvedl na pravou míru Slováček. Lucie se k tomu radši vůbec nevyjádřila. Jak to bude s oběma hrdličkami dál? „V první fázi jsem byl zamilovaný, ale teď už je to jiné… Je to prostě vztah,“ nechal se slyšet známý saxofonista. Nezačíná si uvědomovat, že možná udělal jednu z největších chyb svého života? Dáda se bude jen těžko vracet od italského přítele Vita (47), který ji zahrnuje briliantovými dary na míru. Jak tohle dopadne?

Dáda Patrasová a milenec Vito

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden