Moje šťastná hvězda

Felix Slováček : Už plánuje, že se s Lucií rozejde

Láska? Tu k sobě asi nikdy necítili

Posledních pár dní se zdá, že vztah mezi FELIXEM SLOVÁČKEM (74) a LUCIÍ GELEMOVOU (34) už není takový, jako býval. Podle jejich společných známých se prý schyluje k nevyhnutelnému konci. Alespoň podle Slováčka.

Skoro to vypadalo, jako by se schylovalo ke svatbě. Mnozí dokonce spekulovali nad tím, zda-li náhodou Gelemová není těhotná, protože začala nosit volné šaty, a to se u ní hned tak nevidí. Jenže teď to vypadá, že dojde spíše na rozchod než na svatbu.

Je rád, že se může chlubit mladým masíčkem Údajně chce Slováček svou mladou přítelkyni opustit! Že by se snad toužil vrátit ke své manželce DÁDĚ PATRASOVÉ (61)? „Říkal mi, že to ne- chá postupně vyšumět. Už ji ani nechce brát na naše společné jízdy, které každý rok podni- Patří mezi ženy, které se o sebe vždy dokážou postarat Vrátí se ke svému káme, a to už je co říct. Letos jela Lucka s námi, příští rok už ale chce jet Felix bez ní. Zřejmě konečně dostal rozum,“ rozpovídal se jeden ze Slováčkových blízkých kamarádů. Ten dokonce prohlásil, že jejich vztah vlastně nikdy nebyl dokonalý a o nějaké vzájemné zamilovanosti nemůže být vůbec řeč! „Lucka je spokojená, že má vedle sebe veřejně činného člověka, kterého každý zná, on zase, že se může chlubit mladým masíčkem,“ nerozpakuje se prozradit jeho kamarád. Také uznává, že jejich vztah nemá budoucnost, protože Gelemová chce děti, zatímco Slováček prý už o žádné další potomky nestojí. A dokonce to své přítelkyni i řekl.

Opravdu ji opustí?

Je to snad znamení toho, že se Dáda a Felix zase možná dají dohromady? „Skutečnost je taková, že pokud by se jí Felix vrátil zpátky, okamžitě by ho vzala na milost,“ šokuje Felixův kamarád. Navíc sám Slováček nedávno lehce naznačoval, že se jejich cesty jednoho dne zkrátka rozejdou. „Až mi bude osmdesát, řeknu jí: Měli jsme krásných osm devět let, ale je nejvyšší čas, Lucinko, aby tady nastoupil mladý kluk,“ nechal se slyšet saxofonista. Ale jak se zdá, možná na jeho slova dojde dřív, než bude slavit jubileum..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden