Moje sladké tajemství

Fešák Hubert po dlouhém trápení konečně našel tu pravou

Moje sladké tajemství

Už na první pohled je zřejmé, že Karlovi život vedle Hanky svědčí. Půvabná manželka jej totiž nakazila svým optimismem.

Charismatický Karel Heřmánek (74) je už dnes doslova živoucí legendou. Na svém kontě má celou řadu úspěšných filmů, založil vlastní Divadlo Bez zábradlí, a navíc mu to pořád proklatě sluší.

Tak schválně, v které roli máte Karla Heřmánka (74) nejraději? Nemůžete se hned rozhodnout? Ani se vám nedivíme. Vždyť během své dosavadní kariéry naprosto bravurně ztvárnil desítky, možná dokonce i stovky různých postav.

Samé skvělé filmy

Spousta z nich byla převážně komického charakteru. Na první dobrou si jistě vybavíme úsměvné snímky Fešák Hubert, Krakonoš a lyžníci, Šéfe, to je věc! a Anděl svádí ďábla. Heřmánek byl ale vždy skvělý ve vážných a charakterních rolích. I do nich vždy dokázal propašovat kousek svého osobitého humoru. Ale tak už to v životě chodí.

I tragické chvíle mohou mít občas komický nádech, a pokud je někdo dokáže přenést na filmové plátno, vznikají tak skvělé snímky, jako byly filmy Smrt krásných srnců a Zámek v Čechách. Oba měly u diváků i kritiky zcela zasloužený úspěch, a to i

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden