Moje šťastná hvězda

Filip Blažek: Už se tajně oženil?

Přesně před rokem požádal herec Filip Blažek (45) svou dlouholetou přítelkyni Jolanu (39) o ruku. Nebylo by to nic neobvyklého, kdyby ho všichni už dávno nepovažovali za ženatého muže. Mnoho lidí ho zná jako naivního Matěje z pohádky Nesmrtelná teta nebo kdysi dávno jako krasavce s dlouhými blonďatými kudrnami.

Teď je ale jeho krátký sestřih vidět snad ve všem, co v televizi běží, aktuálně v Černých vdovách. Že by si potřeboval vydělat na velkolepou svatbu? Všichni totiž pořád očekávají, kdy propukne a kdy se herec pochlubí prstýnkem a s Jolanou půjdou svatební uličkou, ale místo toho je ticho po pěšině.

Co se stalo?

Dost možná ale svatba už proběhla v tichosti, tak jako probíhal jejich sedmiletý vztah předtím. Nikdo neměl tušení, že tihle dva ještě nejsou svoji. A možná se rozhodli to tak nechat. Nebo že by se něco u nich dvou změnilo? Žít s hercem, který má spoustu fanynek, určitě není med a možná si to po letech Jolana také uvědomila. Možná se už pár v tichosti rozešel. Jak ale herce známe, vše prozradí, až to už nebude aktuální.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden