Moje šťastná hvězda

Filipi ji jen využívá?

Známá zpěvačka Lucie Bílá (57) je už čtyři roky zasnoubená se svým mladším partnerem, kulturistou Radkem Filipim (39). Poslední dobou se ale šušká, že spíše jen využívá její vstřícné povahy, než aby ji nějak miloval. Co je na tom pravdy?


Bílá je dlouhobě známá tím, že své partnery rozmazluje a plní jim jejich tajná přání. V minulosti jednomu koupila auto, dalšímu motorku či jinému zase pomohla s podnikáním. Hodně dobře se s ní má samozřejmě i Filipi a údajně si je dobře vědom toho, že takovou podobnou partnerku už jen těžko někde najde.


I proto se snaží navenek působit jako ten nejoddanější partner na světě a jako někdo, kdo by své milované snesl i modré z nebe. Proslýchá se ale, že mimo její dohled rád flirtuje s jinými ženami, a to zejména s těmi, které obdivují jeho svalnaté tělo. Zatím se nám nepodařilo vypátrat, jestli s nějakou z nich skončil v posteli, ale vyloučit to samozřejmě nemůžeme.


Je klidně možné, že svatba nikdy nebude


Lucie Bílá možná sama cítí, že jí jednoho dne může Filipi utéct za mladší, a proto stále vyčkává se svatbou. A klidně je možné, že ačkoli se s ní krátce po zásnubách počítalo jako s hotovou věcí, momentálně už ani zdaleka není na pořadu dne.  Takhle totiž musí Filipi stále Bílé dávat najevo, že ji má rád, a bojovat o ni.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden