Můj kousek štěstí

Filmová Saxana našla osudovou lásku později, než chtěla

Můj kousek štěstí

Zpěvačka PETRA ČERNOCKÁ (66) a kytarista JIŘÍ PRACNÝ (62) jsou v manželství velmi spokojení.

Však si to také zaslouží. Zpěvačka Petra Černocká (66) a původní profesí letecký mechanik, později kytarista Jiří Pracný (62), museli urazit dlouhou a strastiplnou cestu, než se obě jejich životní cestičky spojily.

Zejména Petře život připravoval nejedno trpké období, bohužel už od raných dětských let. Dcera právníka a úřednice, pražská rodačka, se těšila z pěkného dětství, ale ne dlouho. Maminka měla vrozenou srdeční vadu, která se zhoršovala.

Pobývala střídavě doma a v Nemocnici Na Bulovce. Petra občas musela i do celotýdenní školky a coby školačka chodila po Praze s klíčem na krku. Nezbylo než se naučit být samostatná. Když bylo Petře devet let, maminka už se

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden