Můj čas na kafíčko

Flirtuje s kolegou ze Slunečné?

Hvězda Slunečné Tereza Brodská (52) poslední dobou celá jenom září a patrně to má na svědomí její sympatický kolega.

V její blízkosti se prý čím dál častěji objevuje její dávný kamarád a kolega. Oním mužem je charismatický herec Ondřej Pavelka (65).

Těžko říct, co ty dva spojuje. Možná právě životní prázdnota, samota, touha po vzrušení a lásce. Sympaťák Pavelka jako nesmrtelný Don Juan pobláznil už hezkou řádku žen.

Po rozchodu s herečkou Sabinou Královou (50) je zřejmě už dlouho sám. I na něj asi doléhá samota, stejně jako na Brodskou. Otázkou je, zda by kvůli němu zahodila své letité manželství a zda by v něm našla to, co hledá?

S manželem Herbertem Slavíkem (58) prý prožívají krizi.

Opustí manžela?

Proslýchá se, že letité manželství s fotografem Herberte m Slavíkem (58) se blíží ke svému konci. Se svým manželem si patrně přestala už dávno rozumět.

A tak není divu, že možná pokukuje po šarmatním Pavelkovi, který se kolem ní točí. Podle zdroje z natáčení si padli do oka, a v zákulisí prý spolu tráví hodně času.

Konečně se prý raduje i s někým jiným, než se svým pejskem Konrádem, který jí sloužil dlouhá léta jako záplata na osamělost. Pokud je to pravda, opustila by snad svého manžela po 25 letech?

Ve Slunečné se herečka Tereza Brodská cítí jako doma. Díky seriálu celá ožila. Může za to nový ctitel?

Čím ji nejvíc zklamal?

Herečka celý život zasvětila své rodině. Péči o manžela Herberta, a také o jejich milovaného syna Samuela (25) Největší zlom jejich manželské krize přišel patrně po odchodu syna, který vyletěl z rodinného hnízda, aby se osamostatnil. Zřejmě očekávala, že si spolu teď budou užívat další životní etapu, kdy na sebe mají více času.

Jenže Herbert prý na společné chvíle neměl pomyšlení a trávil hodně času mimo domov. Samota na Terezu bolestně dopadala, a tak hledala záplatu na prázdnou náruč. Proto se upnula ke svému psímu mazlíčkovi, ve kterém našla útěchu.

Konrád svou úlohu přítulného mazlíčka plnil na jedničku, tak měl dlouho v životě své paničky přední místo. „Konrád je takový můj mamánek, ten může úplně všechno. I do postele,“ přiznala herečka.

Manželova vytíženost jí tak přestala na nějaký čas trápit, a užívala si svého zvířecího miláčka. Jenže žádný pes nenahradí ženě porozumění a hlavně chlapskou náruč. Jako spása pro ni přišla role Jany Kratinové ve Slunečné, kde poznala nejen nové přátele, ale i patrně svého nového, utajeného milence...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden