Můj kousek štěstí

Forejt se ztrapnil, co na to Eva?

Úspěch, sláva a obdiv, to je to, co Eva miluje. I na druhých...

Vypadalo to jako idylka. Zdání ale klame. Dost možná za to může nepříliš povedená reklama na fastfood v podání Přemka Forejta (35).

Mnoho lidí soudí, že ztrapnil sebe i Evu Burešovou (29). A to se jen tak neodpouští. Aby si na hvězdu seriálu ZOO na ulici ukazovali lidé prstem a culili se? To teda ne!

Takhle už ne!

V pořadu MasterChef působí jako drsný porotce, který má zkušeností na rozdávání. Na svém instagramovém profilu propaguje jídlo z fastfoodu a slintá nad hamburgery prapodivného složení.

Bývala na něj hrdá, ale má stále k takovému pocitu důvod?

Šéfkuchař ze známé olomoucké restaurace Přemek Forejt velmi rychle přišel o nálepku gurmána a respektovaného profesionála. To zřejmě nelibě nese i jeho partnerka. Nebylo by divu, kdyby zmíněná reklama rezonovala i v domácnosti slavného páru.

Vyčetla mu Eva, že se jim teď lidé smějí? Nikdo by se nemohl divit, kdyby mu dala nůž na krk, že takhle už ne. A to přes logický argument v podobě balíku peněz, který za reklamu dostal.

Před bouří

Nejhorší na tom všem ale zřejmě bylo, že tato kauza přišla zrovna v době, kdy měla Burešová chvíli po porodu syna Tristana (narodil se 15. srpna). Psychika novopečené dvojnásobné maminky samozřejmě létala nahoru a dolů a pak stačí málo, aby herečka z úst vypustila něco, čeho za chvíli mohla litovat.

Oba dva by si tak měli co nejdříve sednout a vše si vyříkat. Nedopustit onen pověstný klid před bouří. Eva se potřebuje vrátit do klidového režimu. A Přemek?

Tomu by asi stačilo ujištění, že nedělá rodině ostudu, jak mu někteří předhazují. I když lhát by se ve vztahu nikdy nemělo...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden