Můj čas na kafíčko

František Filipovský měl svého dvojníka, který mu kazil pověst!

Můj čas na kafíčko

Jeho životní partnerka ho původně přišla jen požádat o autogram.

Byl nejen skvělým hercem velkých i menších rolí, ale hlavně nekorunovaným králem českého dabingu. František Filipovský (†86) ale o svůj skvělý hlas v posledních měsících svého života přišel!

Křestní jméno dostal František Filipovský (†86) po svém tatínkovi. Díky jeho profesi – byl ředitelem kostelního sboru – k nim domů chodily neustále nějaké návštěvy. Na to si František zvykl, takže až do posledních chvil svého života chtěl být obklopován přáteli nebo rodinou. O své blízké se uměl postarat, byla to pro něho nejdůležitější věc ze všech.

Ve filmech jedničkář, ve škole ale propadl!

František byl vychován v duchu džentlmenů první republiky. Měl vybrané chování vůči ženám a rád se dobře oblékal. V jeho šatníku se prý nacházelo kolem

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden