Můj kousek štěstí

Frontální útok na oltář

Její Agátka si asi něco vzala do hlavy...

Přímo ukázkově si počíná představitelka Leontýny Tomanové ze seriálu Dobré zprávy. Herečka Veronika Žilková (61) si rozvodové drama, jak se zdá, připouštěla jen chvíli.

V poslední době jen kvete. Může za to nejen skutečnost, že našla prima chlapa v rockerovi Josefovi Holomáčovi (62). Dcera Agáta (37), vedena zjevnou touhou nenechat matce ubližovat od neoblíbeného otčíma Martina Stropnického (65), ji ze všech sil podporuje.

Fanoušci tvrdí, že jim vizáží připomněla své první seriály.

Zdá se, že má něco za lubem. Mámu obdarovala kadeřnickým zákrokem − zaplatila jí prodloužení vlasů. A Žilková vypadá opravdu skvěle!

Na sociálních sitích sklidila velké ovace, jen jeden škarohlíd poznamenal, že taková úprava není věčná. Ovšem s touhle vizáží se herečka opravdu může, jak se říká, okamžitě „pustit do větších akcí“. Holomáč má prý před rozvodem, takže svatba visí už pomyslně ve vzduchu.

Možná, že se jí dočkáme dříve, než bude nutné prodloužení vlasů opakovat. Agáta mezitím porodí a může se vdávat také. Jak se zdá, chystá se to vzít, pokud jde o zařizování veselky, dvojmo...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden