Moje šťastná hvězda

Fusilli s tuňákem a parmazánem

Tento pokrm můžete jíst teplý, ale klidně i zastudena jako lehký salát.


Ingredience:


1 balení těstovin fusilli


300 g konzervovaného tuňáka


1 balení černých oliv


sůl, pepř


100 g cherry rajčátek


hrnek nastrouhaného parmazánu 


hrst kaparů 


olivový olej


pár lístků bazalky


Postup:


Ze všeho nejdříve si těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Do misky si vyklopte konzervovaného tuňáka a lehce ho opepřete, nejlépe čerstvě mletým pepřem. Do tuňáka přidejte nasekané olivy, případně je můžete nechat vcelku. A ještě do misky přimíchejte kapary.


Až budou těstoviny uvařené, promíchejte je s tuňákem a dalšími ingrediencemi. Těstoviny bohatě zasypejte nastrouhaným sýrem a zakápněte trochou olivového oleje. Na ozdobu přidejte čerstvou bylinku, nejlépe bazalku.


Náš tip:


Nechutná vám tuňák? Použijte místo něj orestovaného lososa.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden