Můj kousek štěstí

Gábina Partyšová: Chápavá máma? Zakázala synovi tátu!

Jako moderní matka se prezentuje moderátorka Gabriela Partyšová. Syna zahrnuje vším možným, samozřejmě i luxusem, neboť si to může dovolit. Přitom ale chápe, že nejcennější, co lze chlapci věnovat, je čas – snaží se s ním trávit každou volnou chvilku. Toleruje jeho záliby, ač některé ne tak docela chápe. Kristián (12) žije virtuální realitou, natáčí videa a umísťuje je na internet.


Všichni kluci v  jeho věku chtějí být youtubery,“ říká jeho matka s pochopením. „Není to jen o tom, že děti tráví čas ve virtuálním světě, oni se tam inspirují. Já to samozřejmě jako maminka hlídám, aby to bylo řízené. Ale musím říct, že mu to nezakazuji, jelikož je to moderní záležitost.“

Gábina je hrdá na to, že se snaží porozumět dětské duši. „Je fajn, když vztah matka-syn je takhle otevřený. Zakládám si na tom,“ chválí se moderátorka, která zakázala Kristiánovi stýkat se s otcem Josefem Koktou (63).

Po rozvodu s ním se postarala o to, aby Kristián nosil její příjmení a tatínka nevídal, s čímž neúspěšný podnikatel souhlasil. A to na druhou stranu zas tak fajn není a už vůbec to nesvědčí o toleranci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden