Moje šťastná hvězda

Gábina Partyšová: Našla si zase bohatého chlapa?

Trvalo to dlouho, ale konečně se posunula dál. Moderátorka Gábina Partyšová (41) svůj rozvod s bohatým Danielem Farnbauerem (42) nesla hodně špatně. Odmítala veškeré jídlo, s nikým moc nemluvila a uzavřela se do sebe.

Všichni o ni měli strach, dokonce se proslýchalo, že Partyšová trpěla bulimií. Nicméně největší ranou pro ni bylo, když se dozvěděla, že se Farnbauer vrátil ke své bývalé ženě. Navíc se po několika týdnech objevila zpráva, že čekají miminko.

To Partyšovou znovu srazilo na kolena a už to s ní vypadalo skutečně zle. Nicméně nakonec se dokázala postavit znovu na nohy a teď je připravená začít novou životní etapu. A prozradila, že ji nebude začínat sama.

Zamilovaná až po uši

Partyšová se objevila na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde ji doprovázely tři její kamarádky. Ale moderátorka nakonec potvrdila, že je zadaná. Prý se nejednalo o žádnou dámskou jízdu se záměrem sbalit co nejvíc mužů.

Naopak, všechny její kamarádky, i sama Gábina, jsou prý zadané, a tak to i zůstane. Partyšová tím spoustu lidí překvapila, nicméně žádné bližší informace podávat nechtěla. Svůj vztah chce prý držet pod pokličkou, co nejdéle to půjde. Navíc se svým novým chlapem prý není tak dlouho na to, aby to šla hned vytrubovat do světa. Nejdřív se prý chtějí pořádně poznat a užívat si sami sebe.

Je to milionář?

Ke všemu prý svého nového milence nechce vyděsit, takže předpokládáme, že se nejedná o někoho ze světa showbyznysu. Není žádný tajemstvím, že Partyšová má vždycky zálusk na movité muže. Jejím prvním manželem byl podnikatel Josef Kokta (62), se kterým se po finanční stránce neměla vůbec špatně. Ten ji ale časem nakonec vyměnil za mladší Ornellu Štikovou (25). A její druhý manžel Daniel Farnbauer byl miliardář, takže tam také nebylo co řešit.

Peníze jako afrodiziakum

Partyšová navíc měla vždy ráda, když ji muž dokázal zabezpečit. Ale otázka je, zda tomu tak bude i v následujícím vztahu.S movitými muži jí to nikdy nevyšlo a možná se tentokrát vydala jinou cestou. Třeba dala přednost skromnějšímu muži, který si jí bude vážit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden