Moje šťastná hvězda

Gábina Partyšová: Po rozvodu se musí živit sama

Dříve známé moderátorce se už na obrazovkách zřejmě nedaří tak jako kdysi. Gábina Partyšová (40) proto moderování odsunula na vedlejší kolej a začala podnikat. „Je to jóga, masáže, fyzioterapie a trošku se tam pracuje s duší.

Máme pronajatý prostor, kam lidé docházejí,“ popisuje Partyšová. Zarážející však je, že podnikání rozjela v domě svého bývalého manžela, miliardáře Daniela Farnbauera (41). Dům se nachází v centru Prahy, takže si Partyšová zajistila slušnou návštěvnost.

Přemlouvala ho hodně

Existují spekulace o tom, že měla Partyšová svého exmanžela přemlouvat, aby jí prostory pronajal. Nicméně sama Partyšová se k této verzi nepřiklání, prý se svým bývalým vycházejí a i nadále jsou přáteli.

Užívá si jeho majetku

I přestože už spolu nejsou, Partyšová si stále může užívat jeho majetku, a navíc z něj ještě skvěle těžit. Vypadá celkem vyrovnaně, a to ještě nedávno tvrdila, jak ji rozvod zdrtil.

Teď se netají tím, že je o ni zájem. „Pochopitelně mě těší, že mne oslovují i úspěšní a charizmatičtí muži,“ pochlubila se nedávno Gábina. Že by její ex žárlil, a proto jí nejdřív nechtěl prostory pronajmout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden