Moje šťastná hvězda

Gabriela Dvořáková: Šla od soudu rovnou k oltáři

Hned po rozvodu do toho znovu praštila. Bývalá manželka VÁCLAVA NOIDA BÁRTY (38) GABRIELA DVOŘÁKOVÁ (28) už je znovu vdaná. Ano řekla PETRU ŠVAMBEROVI (40).

Dlouho na ocet nezůstala. Gabriela Dvořáková (28) pár týdnů po rozvodu s muzikálovým hercem a zpěvákem Václavem Noidem Bártou (38) skočila do dalšího manželství. S bohatým podnikatelem Petrem Švamberou (40) se scházela, ještě když byla vdaná za Bártu, byla mu tedy nevěrná, což muzikálového herce silně zasáhlo. V jejich manželství se delší dobu vyskytovaly problémy a Gabriela je očividně vyřešila po svém. Švamberovi dokonce už stihla porodit dceru, ale její jméno stále tají.

Hádky o dceru

Když Vašek i Gábina přiznali před veřejností rozchod, strhla se obrovská vlna hádek a vyčítání.
Hlavním tématem byla samozřejmě jejich dcera Terezka (4), o kterou Bárta hodlal bojovat. U rozvodu ho víceméně nic jiného nezajímalo. Vybojoval si však to, že dceru má právo vídat celkem často, takže soud pro něj vlastně dopadl dobře.

Ale otázka je, jestli mu Gábina bude chtít vycházet vstříc. Přece jen na něj házela dost špíny, dokonce ho obvinila z toho, že je alkoholik a že dceru mu svěřovat nebude. „Faktem je, že Václav se i díky mně zbavil závislosti na drogách, ale alkoholu nikoli,“ pronesla Gábina.

Nebyla příliš ochotná se o dceru dělit, takže není vyloučené, že bude mít s Vaškem i po rozvodu další problémy. On totiž svou dceru považuje za svou životní prioritu a je schopný udělat cokoli, aby ji získal.

Gabriela Dvořáková s Petrem Švamberou

Oplatí ji to?

Co se týče její svatby s podnikatelem Švamberou, Bárta reagoval celkem klidně, údajně o tom věděl už dávno. On sám má také přítelkyni, tanečnici Elišku, se kterou randí už nějaký ten pátek a vypadá to, že jsou do sebe zamilovaní až po uši.

S novou přítelkyní se poprvé objevil na módní přehlídce v únoru minulého roku, takže pár už tvoří téměř rok. Elišce stihl představit už i svou dcerku Terezku, se kterou Eliška skvěle vychází. Otázkou však je, jestli i Noid plánuje další cestu k oltáři.

„Zatím jsem takhle spokojený, ale nikdy neříkej nikdy,“ vyjádřil se celkem nejasně zpěvák. Manželství bere očividně zodpovědněji než jeho bývalá žena Gabriela. S novou přítelkyní je Noidovi dobře, ale vypadá to, že tentokrát nechce nic uspěchat a věcem nechává volný průběh.
Mohlo by to klapnout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden