Moje sladké tajemství

Gabriela Lašková: Konec přízně diváků?

Zprávařka Gabriela Lašková (27) chce asi vypadat starší. Jinak si neumíme vysvětlit, že opět zaexperimentovala s novým účesem. Ofina a tmavé vlasy z ní dělají usedlou paní. Má snad pocit, že jí to teď víc sluší? Všichni ji znali jako krátkovlasou Miss a často jí fanoušci připomínají, že se jim v té době líbila nejvíc.

Ona se ale snaží z této škatulky už nějakou dobu dostat. „Kdybych byla celý život stejná, nebyla bych to já,“ chlácholí kritiky moderátorka zpráv. Nevadí jí, že se může přestat líbit divákům? To by bez milosti vedlo k jejímu odchodu z obrazovek.

V novém účesu příliš nezabodovala.

S Romanem Šebrle (42) tvoří sice oblíbený televizní pár, ale vlasové experimenty se Laškové nemusí vyplatit. Už to, že si vlasy zesvětlila, byl pro mnohé nezvyk. Kvůli kariéře asi odkládá i mateřství. Proč ji teď riskuje? I když se nedávno vdala a o dětech neustále mluví, žádné asi zatím není v plánu.

Ostatně, diváci by na ni mohli zapomenout a ona by si pak v televizi neškrtla. I herci se přizpůsobují požadavkům role, kterou na obrazovce ztvárňují. Proč svému „publiku“ nevyhoví k oboustranné spokojenosti i Gabriela?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden