Moje sladké tajemství

GABRIELA PARTYŠOVÁ: Dojde na rozvod kvůli dítěti?

Pro své nenarozené dítě má už vymyšlená jména!

Moderátorka Gabriela Partyšová (39) neustále popírá krizi v manželství s Danielem Farnbauerem (41). Pravdou ale je, že vztahem zřejmě lomcuje pořádný problém a Gábina toho má právě dost. Ustojí to ještě?

Moderátoka pořadu Prásk Gábina Partyšová (39) už sama několikrát řekla, že si s manželem Danielem Farnbauerem (41) ze srdce přejí miminko. Zatím to ale vypadá, že se jí bříško nijak nerýsuje a zdá se, že právě to jejich vztah značně narušuje. Gábina se sice tváří, že s tím nemá žádný problém, ale spíš ho jen tají.

Synovi Kristiánovi by ráda dopřála sourozence.

Po svatbě miminko

Za Farnbauera se Partyšová provdala loni a už tehdy měla jasno. Potvrdila, že se o miminko pokoušejí, a tak celý showbyznys čekal jen na to, až oznámí, že je těhotná. Dokonce se objevilo i několik nepotvrzených zpráv, že se to opravdu podařilo. Bohužel, žádná z nich nebyla pravdivá a manželům se v tomto ohledu očividně nedaří.

Zbyde jí nakonec jen kariéra?

Opustí ji?

Gábina už má kolem miminka naplánované vše podstatné. S manželem mají dokonce vybraná i jména a přáli by si holčičku, protože moderátorka už má z manželství s Josefem Koktou (60) syna Kristiána (8). Farnbauer má s exmanželkou dvě děti, ale s Gábinou si přeje další. Jenže jí už táhne na čtyřicet a početí už zřejmě není snadné. Jak to s partnery bude, když se jim dítě počít nepodaří? Je možné, že když mu Gábina vytoužené dítě nedá, bude konec manželství? To bychom jim nepřáli!.

S dcerou manžela má prý dobrý vztah.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden