Moje šťastná hvězda

Gabriela Partyšová: Drsně ji ponížil! Vrátil se k bývalé

Tak to je gól! GABRIELA PARTYŠOVÁ (39) si hraje na diplomatku, která s přehledem vše vyřeší. Jenže osud si s ní zahrává a vybírání mužů z řad milionářů se jí tvrdě nevyplácí. Tohle od svého exmanžela DANIELA FARNBAUERA (41) nečekala!

Milionář moderátorce totiž zasadil tu nejtvrdší ránu, kterou mohl. Když se provalilo, že se pár po třech letech společného soužití rozvádí, dlouho netruchlil a vrátil se ke své bývalé manželce LUCII! Ano, lásku a porozumění našel u ženy, kterou kdysi opustil právě kvůli Partyšové!

Lucie Farnbauerová

Rozvod kvůli banalitě

Ačkoli se nejdříve spekulovalo, že za náhlým krachem, do té doby perfektně působícího manželství stál někdo třetí, ukázalo se, že důvod, proč podnikatel Partyšovou opustil, byl mnohem prostší. Nedokázala mu prý zajistit servis, na který byl zvyklý od své předchozí ženy. „Daniel byl zvyklý, že se žena stará o domácnost a vytváří domov. Vaří, uklízí a svůj život obětuje dětem. Právě tato kritéria Gábina nesplňovala,“ svěřil se zdroj podnikatelova okolí s tím, že pro moderátorku prý bylo přednější honit se za slávou, než pečovat o manžela, který byl ochotný ji materiálně zabezpečit. Když ale ze strany Gábiny stále nepřicházelo to, co od ní očekává, řekl si dost. Ihned tak začal pracovat na nápravě vztah s bývalkou. A s dobrou se potázal. Lucie mu jeho náhlé omámení celebritkou odpustila a pustila ho zpátky do svého života i náruče. A moderátorka tiše zuří.

Lže, jako když tiskne?

Partyšová se samozřejmě snaží dělat, jako by se vůbec nechumelilo, a všude prohlašuje, že má s bývalým manželem jenom ty nejlepší vztahy. Jako každá známá osobnost po rozchodu mlží. Vypráví do médií, že jsou s podnikatelem stále nejlepšími přáteli, rozvod probíhal v naprostém klidu a ona si váží toho, že jsou spolu zadobře. K nám se však doneslo, že jejich vztahy vůbec vřelé nejsou. Podnikatel je prý rád, že se Gábiny konečně zbavil. Partyšová má pro změnu supět vzteky, že si za ni tak rychle našel náhradu, a ještě k tomu takovou! Pravda vyšla najevo až poté, co se nedávno oba rozvedli. Žádné kamarádství a kávičky s bývalým manželem se nekonají!

Totální ignorace

Farnbauer moderátorku úplně odstřihl od svého života. Má ji ignorovat, neodpovídat na její zprávy a pro jistotu nezvedat telefony. A není divu. Milionář, který pracuje na nápravě svého předešlého vztahu, nejspíš nechce Lucii provokovat tím, že by nadále udržoval jakékoli vztahy s Gábinou. A podle všeho ego moderátorky tím dostává pekně zabrat.

Gaberiela Partyšová, Daniel Farnbauer: Pohádkové manželství nakonec mělo nehezký konec.

S milionáři má smůlu

Partyšová ráda loví ve vodách bohatých mužů, ale moc jí to nejde. Nejdříve do svých sítí lapila movitého JOSEFA KOKTU (61). Ten jí prošlapal kariérní cestičku a z nenápadné brněnské moderátorky se stala pražská celebrita. Vůbec ji nezastrašilo, že Kokta má za sebou několik neúspěšných manželství a nadělaných dětí. Mohlo ji napadnout, že když byl tak lehce nevěrný svým předešlým ženám, ona nebude výjimkou. A za pár let na to také doplatila. Kokta se spustil s mladičkou ORNELLOU (25), která s ním otěhotněla. Když pak potkala movitého Daniela, myslela si zřejmě, že zde jí pšenka pokvete. Potomka si s ním však nestačila pořídit, takže na tučné alimenty může zapomenout. Na jakého movitého a ženatého pána si počíhá Gábina příště? Vyjde jí to do třetice?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden