Můj kousek štěstí

Gabriela Partyšová: Končí na Nově?

Už nějakou dobu dávala najevo, že do důchodu v televizi nezůstane. To bylo podezřelé! Gabriela Partyšová zřejmě ze strany nadřízených vnímala signály, že cosi není v pořádku – což se potvrdilo. Promluvil tajný zdroj z televize Nova. Byl poslem špatných zpráv. “Gábina by měla v nejbližší době ve Snídani končit.


Jestli je to ze strany televize, nebo jestli odchází sama, se ale musíte zeptat jí,” prohlásila důvěryhodná osoba, která nechce být jmenována. Partyšová se uzavřela do sebe, na dotazy neodpovídá, tazatele odkazuje na tiskového mluvčího televize.

Asi se schovává, tahle situace je pro ni nepříjemná. Aby ne, vždyť se prací moderátorky živila roky. „V této chvíli s Gábinou Partyšovou řešíme její další působení ve Snídani s Novou, které je stále součástí,“ nechala se slyšet ředitelka komunikace Lucie Melecká.

Z toho je dobře patrné, že se něco chystá. „Jsem v tomto hodně objektivní a vím, že člověk si pořád nemůže hrát na nějakou mladici. Jsem celkem sebekritická,“ řekla před časem Gábina. Ale i tak pro ni není jednoduché spolknout hořkou pilulku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden